2N-intercom nu ook geschikt voor cameratoezicht

De 2N Indoor View, met het nieuwste 2N OS 2.34, biedt drie exclusieve verbeteringen. De belangrijkste is de mogelijkheid om vier IP-camera’s aan te sluiten, voor videotoezicht rond het gebouw. De camera’s hoeven niet verbonden te zijn met de intercom. Ze moeten zich alleen in hetzelfde lokale netwerk bevinden. 

2N® Indoor ViewDe 2N® Indoor View legt automatisch een, drie of vijf snapshots van elke bezoeker vast en voegt deze toe aan het gesprekslogboek. Naast automatisch vastgelegde snapshots, kan de gebruiker ook extra foto’s maken door simpelweg op de nieuwe cameraknop in de linkerbenedenhoek te drukken. Het apparaat legt ook beelden van gemiste oproepen vast.

Http-commando’s verzenden
In de laatste versie van het 2N OS heeft de fabrikant het verzenden van http-commando’s van 2N® Indoor View-ontvangers geïntroduceerd. De bewoner hoeft niet meer te kiezen of hij de lichten aandoet, de jaloezieën opent of de lift roept vanaf het paneel. Al deze of andere drie functies kunnen nu rechtstreeks vanaf de ontvanger worden bediend. Ook gebruikers van 2N® Indoor Compact-units kunnen nu http-commando’s verzenden.

Intercoms van andere fabrikanten
Als bij een project een intercom van een andere fabrikant is gekozen, is het handig dat video-oproepen naar de ontvangers van 2N nu een resolutie van 720p ondersteunen, dus zelfs bij het ontvangen van oproepen van apparaten van derden. Dit geldt bijvoorbeeld voor Axis-intercoms, videotelefoons (bijv. Grandstream of Yealink) of intercoms van andere fabrikanten. In de praktijk betekent dit dat de video van de intercom de hele breedte van het scherm vult, wat er mooi uitziet, vooral op het 2N® Indoor View paneel.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: