Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

G4S

OSEC

Paraat

ADI

Oribi ID Solutions

Eagle Eye Networks

SmartCell

Unii

Service Centrale Nederland

VideoGuard

BHVcertificaat.online

VVNL

VEB

Secusoft

JMB Groep

Traka ASSA ABLOY

Eizo

Hanwha Vision Europe

Multiwacht

Avigilon Alta

NetworxConnect

De Beveiligingsjurist

Hikvision

HID

Akuvox

Regio Control Veldt

VAIBS

VBN

EAL

Paxton

GFT

2N

Masset Solutions

Alphatronics

Nenova

Seagate

IDIS

RoSecure

Centurion

Sequrix

CardAccess

SMC Alarmcentrale

Lobeco

Genetec

Add Secure

Nimo Dog Security

Gold-IP

DZ Technologies

Bydemes

SmartSD

i-Pro

ARAS

NIBHV

Top Security

Explicate

Trigion

SOBA

Dero Security Products

PG Security Systems

Advancis

Bosch Security Systems

CSL

Nimo Drone Security

Uniview

ASSA ABLOY

Ajax Systems

Securitas

Milestone

Seris

Optex

Alarm Meldnet

Kiwa

20face

HD Security

CDVI

ASIS

Connect Security

Crown Security Services

Brivo

4 manieren waarop slimme kantoorintercomoplossing projecten verbetert

11 januari 2022
Redactie
11:40

Akuvox, bekend van slimme intercomsystemen, komt met complete oplossingen voor het reguleren van gebruikers- en bezoekersstromen binnen kantoorgebouwen. Alle functies zijn gebruikersvriendelijk en op afstand te beheren vanuit een mobiele app of een webportaal.

Hybride werkplek, heroverweging van de werkplekstrategie, herdefiniëring van de kantoorcultuur…, het werkpleklandschap verandert snel in het post-pandemische tijdperk. Hoe het er in de toekomst ook uit zal zien, de onderliggende focus ligt op het verbeteren van de beveiliging en ervaring van de werkruimte en het helpen verlagen van de operationele kosten. Akuvox, de wereldwijde toonaangevende leverancier van slimme intercom- en toegangsbeheerterminals en -oplossingen, rolt toekomstbestendige slimme kantoortoegangsoplossingen uit die intercoms, toegangsbeheerterminals, liftbesturing, IP-videotelefoon, mobiele app en beheer op afstand combineren.

Alles-in-één beheer op afstand
De slimme cloudgebaseerd oplossing voor kantoortoegang wordt op afstand geïmplementeerd en onderhouden vanuit Akuvox’s alles-in-één beheerportal. Het helpt bij het aanpakken van de uitdagingen van installateurs of systeemintegrators van tijdrovende locatiebezoeken tijdens de projectimplementatie en de hoge onderhoudskosten daarna. Vanuit één enkele webportal kunnen ze meerdere projecten maken, batchconfiguraties uitvoeren, systeemwaarschuwingen ontvangen, automatische software-upgrades instellen en toegangsrechten, gebruikersgegevens en gebeurtenislogboeken efficiënt beheren. Hierdoor kost het implementeren van een slimme oplossing voor kantoortoegang minder tijd en moeite en zijn de totale eigendomskosten veel lager.

Productiviteitsverhogende mobiele app
Bedrijven zullen onmiddellijk toegevoegde waarde krijgen van Akuvox’s intuïtieve app, SmartPlus, die linkt naar alle apparaten. De app, die videobellen, het tijdelijk aanmaken van QR-codesleutels, het openen van deuren op afstand en videobewaking ondersteunt, geeft bedrijven meer controle over hun omgeving. Medewerkers zullen zelfs onderweg nooit belangrijke gasten missen. Receptionisten zullen hun productiviteit voortzetten bij het uitvoeren van andere taken dan aan de receptie. Zelfs onder uitdagende omstandigheden met lage bandbreedte kunnen gebruikers nog steeds profiteren van zeer heldere communicatie en snelle app-reactiesnelheid.

Touchless en Cardless Building Access
Touchless technologie wordt de norm op de werkvloer. De comfortgestuurde kantooroplossing van Akuvox maakt toegang tot eigendommen veiliger en toegankelijker voor werknemers door contactloze toegang te bieden tot ingangen van gebouwen, parkeerplaatsen, liften, kantoren en meer. Medewerkers krijgen de juiste toegang door alleen hun gezicht of smartphone te tonen aan de Akuvox slimme deurtelefoon, die tech-forward face, QR-code, NFC en Bluetooth-authenticatie ondersteunt. En de compacte en stijlvolle Akuvox A01 en A02, die lezer en deurcontroller in één apparaat combineren, bieden naast traditionele kaarten of pincodes ook kaartloze mobiele toegang via NFC.

Intercom en liftintegratie stroomlijnen van bezoekersbeheer
Bezoekers kunnen de werkplek blootstellen aan diefstal of aanvallen. Het probleem met veel kantoortoegangssystemen is dat intercoms en liften afgesloten zijn en geen interactie hebben. Hierdoor zijn de sporen van bezoekers in het gebouw onvoorspelbaar en onvindbaar.
De slimme oplossingen voor kantoortoegang van Akuvox helpen om de puntjes op de i te zetten voor bezoekersbeheer. De deurtelefoon, toegangscontrole, lifttoegangscontroller, IP-videotelefoon en intercom-app van Akuvox zijn allemaal met elkaar verbonden. Het is alsof ze tegen elkaar ‘fluisteren’ over de voorgeschreven route van een bezoeker op het terrein. Zodra bezoekers toegang krijgen tot het gebouw via een deurtelefoon, hetzij met behulp van een eenmalige QR-codesleutel of door een receptionist via een videotelefoon, wordt de lift voor hen ontgrendeld met alleen een ontgrendeld verdiepingsnummer. Deze onzichtbare ‘hand’ helpt bedrijven de dagelijkse bezoekersstroom te automatiseren en tegelijkertijd mogelijke risico’s voor te blijven.

Onze werkplek gaat zeker veranderen, te beginnen bij elk toegangspunt van het pand. Nieuwe technologische tools zoals die van Akuvox kunnen bedrijven helpen om succesvol te zijn door een evenwicht te vinden tussen zakelijke vereisten en werknemerservaring.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner