Risco komt met uitgebreid programma camerasystemen

Met VUpro brengt Risco een uitgebreid programma aan CCTV-producten op de markt voor woningen en bedrijven. Naast een volgens de fabrikant uitstekende beeldkwaliteit, bieden de systemen intelligente beeldanalyse en efficiënt beheer van meldingen die hiermee worden gegenereerd.

De camera’s en recorders zorgen dag en nacht voor goed beeldmateriaal met resoluties oplopend tot 4 megapixels. Bij slechte lichtomstandigheden zorgt de WDR van 120 dB altijd nog voor een acceptabel beeld, waarbij het mogelijk blijft om in onder- en overbelichte partijen nog details te herkennen. In totale duisternis springen de IR-led’s bij. Enkele camera’s hebben intelligentie aan boord, zoals tripwire, mensen tellen en gezichtsherkenning.

Geen problemen
De apparatuur is zodanig, dat installatie geen problemen zal opleveren. Beeldcommunicatie gaat via het netwerk en als het netwerk even uitvalt, zorgen SD-kaarten in de camera’s ervoor dat geen beelden verloren gaan. De camerasystemen zijn onder andere te bedienen via een speciale app die Risco hiervoor ontwikkeld heeft. Tot de camera’s behoren een bullet, een varifocale bullet, een varifocale dome, een speeddome en een eyeball. Recorders zijn er met acht kanalen en Power over Ethernet en met 32 kanalen.

Deel dit artikel via: