CSL komt met managed roaming SIM’s voor Ajax Systems

CSL Benelux komt met managed roaming SIM’s die compatibel zijn met de apparatuur van Ajax Systems. De SIM’s bieden veilige connectiviteit en de mogelijkheid om te roamen naar 2G/3G op alle grote mobiele netwerken.

De nieuwe SIM’s zijn aan te vragen bij het CSL Benelux-team en gemakkelijk te activeren door in te loggen op het CSL M2M-portaal en vervolgens de Ajax-specifieke bundel te selecteren. Eenmaal verbonden, zal de installatie beschermd worden door het Gemini Global Platform voor volledige beveiliging. CSL’s roaming technologie zorgt voor de best mogelijke connectie, waar de installatie ook heeft plaatsgevonden.

Betrouwbare oplossingen
CSL Benelux directeur Pascal Zeegers: “CSL SIM’s bieden een uniek niveau van beveiligingsconnectiviteit en we zijn enthousiast deze nu te kunnen leveren in samenwerking met Ajax Systems.” Ajax’s chief marketing officer, Valentyn Hrytsenko: “Ajax wil beveiligingsprofessionals de meest responsieve service en betrouwbare technologische oplossingen bieden. Daarom zijn we blij met de strategische samenwerking met CSL.”

Meer informatie is te verkrijgen via 088-4747744 of sales-eu@csl-group.com.

Deel dit artikel via: