Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Alphatronics

Eizo

Nimo Dog Security

Securitas

VideoGuard

OSEC

VEB

Avigilon Alta

Genetec

CSL

IDIS

Gold-IP

BHVcertificaat.online

Regio Control Veldt

SOBA

Nenova

NIBHV

Sequrix

Dero Security Products

Paxton

DZ Technologies

RoSecure

Crown Security Services

i-Pro

Hikvision

CardAccess

SmartCell

ARAS

Trigion

CDVI

ASIS

VAIBS

Bosch Security Systems

HD Security

Advancis

Paraat

SmartSD

Seagate

Oribi ID Solutions

Milestone

G4S

Secusoft

Akuvox

ADI

Centurion

Uniview

Eagle Eye Networks

Hanwha Vision Europe

Nimo Drone Security

VVNL

Service Centrale Nederland

Connect Security

Unii

JMB Groep

Bydemes

Brivo

Multiwacht

Ajax Systems

PG Security Systems

Top Security

VBN

ASSA ABLOY

NetworxConnect

Lobeco

20face

Kiwa

Add Secure

Explicate

2N

De Beveiligingsjurist

Masset Solutions

Alarm Meldnet

GFT

Optex

SMC Alarmcentrale

Traka ASSA ABLOY

EAL

Seris

HID

AddSecure zet BT Redcare-diensten voort

5 juni 2024
Redactie
06:22

Via een nieuwe samenwerkingsovereenkomst zullen bestaande klanten van BT Redcare toegang krijgen tot voortdurende service- en migratie-expertise, geleverd door AddSecure, een vertrouwde aanbieder op het gebied van alarmsignaleringsoplossingen. De samenwerking zorgt ervoor dat BT Redcare zijn Next Generation brand- en beveiligingsalarmsignaleringsdiensten in het Verenigd Koninkrijk kan voortzetten en dat is ook van belang voor de Benelux.

In navolging van de plannen van BT Redcare om de activiteiten vanaf augustus 2025 stop te zetten, zal AddSecure als partner optreden en de verantwoordelijkheid op zich nemen voor het beheer van de klantrelaties met alarmontvangstcentra die momenteel gebruik maken van BT Redcare’s Next Generation-portfolio van alarmsignaleringsapparatuur. Dankzij de overeenkomst kan AddSecure zijn uitgebreide expertise op het gebied van alarmsignalering benutten en zijn succesvolle bedrijfsmodel uitbreiden naar de Britse markt. De aangeboden All-IP-gebaseerde oplossingen zullen verbinding maken via zowel glasvezel als 4G mobiel.

Naadloze overgang
AddSecure en BT streven ernaar een naadloze overgang te garanderen voor BT Redcare-klanten die ervoor kiezen om naar AddSecure te migreren. Deze klanten kunnen profiteren van de servicecontinuïteit die wordt geboden door een expert op het gebied van alarmsignalering. AddSecure en BT Redcare zullen prioriteit geven aan de overgang van oudere alarmplatforms naar digitale en klanten gedurende het hele proces hoogwaardige service en ondersteuning bieden.
Het Next Generation-portfolio van BT Redcare is gebouwd op jarenlange expertise op het gebied van alarmsignalering en ontwikkeld om snelle, veilige en betrouwbare monitoring van alarmsystemen te bieden. BT heeft aangekondigd dat het zijn Redcare-activiteiten in augustus 2025 zal sluiten, in een strategische stap om zich te concentreren op en te investeren in zijn kernproducten en -diensten.

Wim Harthoorn, directeur verkoop slimme alarmen bij AddSecure: “Ons team streeft ernaar een naadloze overgang te garanderen en tegelijkertijd hetzelfde niveau van uitmuntendheid te handhaven dat klanten van BT Redcare van ons gewend zijn. Dit betekent dat de bestaande diensten zonder onderbrekingen zullen worden voortgezet en dat er geen actie van de klanten nodig is. Geïnstalleerde BT Redcare-alarmsignaleringseenheden zullen blijven bestaan. onze jarenlange ervaring op dit gebied, gecombineerd met onze focus op veiligheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid, positioneert ons goed om aan de behoeften van de Britse markt te voldoen.”

Simon Warner, directeur van UK Portfolio Businesses, BT: “We zijn blij dat we deze overeenkomst met AddSecure hebben gesloten, zodat Britse alarminstallateurs kunnen blijven profiteren van de volgende generatie technologie, alarmapparatuur en diensten, zelfs nadat BT Redcare in augustus 2025 is gesloten. We richten ons nu op het ondersteunen van onze bestaande klanten om ervoor te zorgen een soepele overgang.”

Stefan Albertsson, CEO van AddSecure: “Dit is een geweldige kans om voort te bouwen op de alarmdiensten van BT Redcare en klanten in Groot-Brittannië te ondersteunen, inclusief degenen die al zijn overgestapt op het netwerk van de volgende generatie, en degenen die die stap nog moeten maken. AddSecure’s intrede in het Verenigd Koninkrijk markt markeert een spannende mijlpaal voor ons bedrijf, omdat het onze wereldwijde voetafdruk vergroot en onze positie als vertrouwde leverancier van alarmsignaleringsoplossingen versterkt.”

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

SequriX

Wordt een partner