ADI-app vergemakkelijkt zoeken en bestellen van producten

ADI Global Distribution, groothandel in beveiligings-, AV- en laagspanningsproducten, heeft een mobiele app uitgebracht waarmee klanten snel en makkelijk producten kunnen zoeken, prijzen en beschikbaarheid kunnen controleren en bestellingen kunnen plaatsen. 

Met de app kunnen klanten ook hun gehele ADI-account inzien en beheren. Ook profiteren zij van tijdbesparende functies zoals orderstatus, verzendinformatie en productlijsten per project. De nieuwe ADI-app heeft volgens de distributeur een modern ontwerp en biedt geavanceerde functies om makkelijk toegang te krijgen tot een grote selectie beveiligings-, AV- en andere laagspanningsproducten in de branche. Met gezichts- en vingerafdrukherkenning kunnen gebruikers binnen enkele seconden inloggen op de ADI-app en kunnen ze snelle laadtijden verwachten en goede navigatie.
Naast ADI’s complete productportfolio, biedt de mobiele app toegang tot alle lopende promoties, ADI’s maandelijkse promotieflyer, de trainingsagenda en evenementen. De nieuwe app is momenteel beschikbaar voor Nederlandse klanten in de App Store en Google Play Store.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: