ADI Benelux is nu X2 Connect Partner van Bosch

Tijdens de ADI Expo in Sint-Truiden heeft algemeen directeur Koen de Rooij namens ADI Benelux het Bosch X2 Connect Partner Certificaat ontvangen van Gerard Otterspeer van Bosch Security Systems. Het partnership biedt veel voordelen van integrators die klant zijn bij ADI.

Als value add distributiepartner werkt ADI Benelux intensief samen met Bosch om de vele partners te laten profiteren van de voordelen die het partnerprogramma van Bosch X2 Connect te bieden heeft.
Het X2 Connect Video Partner-programma is ontworpen om systeemintegrators te verbinden met de verkooptools, opleidingen en praktische bedrijfsondersteuning om hen te helpen hun bedrijf te laten groeien. Het programma staat open voor alle systeemintegrators die videoproducten van Bosch kopen bij erkende distributeurs.
Naarmate de beveiligingsindustrie op weg is naar de volgende generatie IoT die kunstmatige intelligentie combineert met het Internet of Things (AIoT), zal dit niveau van ondersteuning essentieel zijn voor systeemintegrators die streven naar groei met de kansen die worden geboden door intelligente videosystemen.

Camera’s die begrijpen wat ze zien
AIoT-oplossingen van Bosch helpen gebruikers te reageren op mogelijke risico’s voordat zich situaties voordoen en bieden business intelligence die verder gaat dan beveiliging door rijke contextuele en gedragsinformatie samen te brengen.
Ingebouwde AI, zoals video-analyse, stelt Bosch-camera’s in staat te begrijpen wat ze zien en betekenis en structuur toe te voegen aan vastgelegde video met metadata. Dit is een belangrijke eerste stap in het omzetten van videogegevens in bruikbare inzichten en het bouwen van voorspellende oplossingen die gebruikers helpen te anticiperen op onvoorziene gebeurtenissen en deze te voorkomen.
Het X2 Connect Bosch Video Partner-programma omvat vier partnerniveaus – Zilver, Goud, Platina en Diamant – met gelaagde voordelen in deze gebieden. Naarmate partners hun verkoop van videoproducten van Bosch verhogen, worden ze beloond met extra voordelen om de groei te versnellen.

Deel dit artikel via: