ADI maakt Expo-programma bekend

Op 21 oktober vindt in het stadion van Willem II in Tilburg de ADI Expo plaats. ADI presenteert nu het inhoudelijke programma en de 34 leveranciers tellende lijst van exposanten. Het wordt een interessante dag met een gevarieerd aanbod.

De laatste Expo van ADI was begin 2020, nog net voor de coronacrisis. Nu de maatregelen weer versoepeld zijn, komt de distributeur direct met een vervolg. Ditmaal in Tilburg, omdat dat ook voor meeste Belgen niet zo ver weg is. Er vinden dit jaar namelijk geen aparte Expo’s voor Nederland, België en Luxemburg plaats. Om de drukte te spreiden is de ochtend in principe voor Nederlandse bezoekers en de middag voor bezoekers uit België, maar wie wil ruilen, of langer wil blijven wordt zeker niet weggestuurd of tegengehouden.

Ochtendprogramma
Het seminarprogramma begint met een presentatie van Hikvision over HikCentral, het bekende platform voor het beheer van camerasystemen. Optex legt vervolgens uit hoe met de LiDAR-detector op discrete wijze een terrein van 100 meter bewaakt kan worden. Honeywell geeft een presentatie over Maxpro Cloud, waarmee op elk moment en vanaf elke locatie diverse beveiligingssystemen zijn te beheren. De ochtend wordt afgesloten met een presentatie van Hanwha over kunstmatige intelligentie in end-to-end-oplossingen.

Middagprogramma
In de middag bijt Dahua het spits af met een presentatie over hoe het leven veiliger en kleurrijker gemaakt kan worden met Dahua Full Color 2.0. CDVI Benelux laat zien hoe hoogwaardige toegangsbeveiliging eenvoudig is te installeren en toe te passen. Texecom presenteert de nieuwste producten en de Premier Elite & Digitale diensten. Verder wordt ingegaan op Texecom Connect en Texecom Cloud. Als laatste komt Araani aan bod met een voordracht over op video gebaseerde branddetectie in kritieke omgevingen.

Exposanten
Niet alle leveranciers van ADI konden aan de Expo deelnemen, onder andere door nog geldende reisristricties, maar met 34 bedrijven is er voor ieder wat wils. Exposanten zijn: 2N, Add Secure, AG Neovo, Alarmtech, Araani NV, Avigilon (motorola), Axis Communications, Bandit, Bosch, Bosch Fire, Bosch Security Systems, Cable Masters, CDVI, Comnet / Vanderbilt
Dahua Europe, Eaton Industries, GS Yuasa, Hanwha, Hawc, Hikvision, Honeywell Homes, Honeywell Life Safety, Honeywell Security, IoT-Unlimited, JCI, Milestone, Optex Technologies, Paxton, Power Sonic, Protect, Qgnify, TEF, Texecom Limited en Thermokon.

Deel dit artikel via: