13de Internationaal Congres Fire Safety & Science

De laatste jaren is veel onderzoek gedaan op het terrein van Fire Safety Engineering en innoverende brandbestrijding. Tijdens het online congres op 9 en 10 juni komen de nieuwste inzichten aan bod via vier verschillende thema’s: duurzaam bouwen en energietransitie, brandveiligheid en menselijk gedrag, geleerde lessen, nieuwe uitdagingen.

Nationale en internationale experts delen de nieuwste ontwikkelingen, resultaten en inzichten tijdens het tweedaagse congres. Wat zijn bijvoorbeeld de nieuwste inzichten op het gebied van duurzaam bouwen en brandveiligheid? Hoe moeten we omgaan met brandbestrijding in hoge gebouwen? Het congres is bedoeld voor onder andere bouwplantoetsers, beleidsmakers bij gemeenten, brandweerkorpsen en veiligheidsregio’s.

Jong talent: IFV-VVBA-scriptieprijs
Ook dit jaar is er weer aandacht voor jong talent met de 9de editie van de IFV-VVBA-scriptieprijs. De prijs wordt uitgereikt aan de meest innovatieve, spraakmakende, relevante of fundamentele master- of bachelorthesis over brandveiligheid. De winnaar ontvangt 1200 euro om te besteden aan verdere persoonlijke ontwikkeling in het vakgebied van brandveiligheid. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens dit congres.

Meer informatie is te vinden op de website.

Gedeeld

Geef een antwoord