AJAX Systems presenteert nieuwste producten bij ARAS

De draadloze Grade 2 inbraakapparatuur van AJAX Systems wordt almaar populairder. En er komt weer veel nieuws op de markt. Reden voor ARAS om een informatieve en feestelijke bijeenkomst te organiseren op 10 september, waarbij ook de fabrikant zelf aanwezig is om vragen te beantwoorden.

De fraai vormgegeven apparatuur van AJAX Systems voldoet aan de modernste eisen die de markt heden ten dage stelt. De bediening gaat via apps voor gebruiker en installateur. Het systeem werkt met draadloze, maar zwaar beveiligde verbindingen tussen de componenten, het systeem, de meldkamer en de smartphone. Alle componenten zijn Grade 2-gecertificeerd. En ze zijn van een prachtig design in hoogglans wit of zwart. Dat is volgens ARAS de succesformule die van AJAX Systems het snelst groeiende merk in de markt voor inbraak- en branddetectie heeft gemaakt.

Noviteiten
Recent zijn onder andere een vernieuwde app, een hub, een pircam en een paniekknop toegevoegd aan het assortiment. En er komen meer noviteiten. Reden voor ARAS om dinsdag 10 september een informatie-avond te houden, waarin alles verteld zal worden over AJAX inbraakdetectie. Bijzonder is dat de fabrikant van AJAX inbraakdetectie persoonlijk komt vertellen wat de toekomst zal brengen! Ook zal het hele assortiment te zien zijn en kan een AJAX training voor gevorderden worden gevolgd. Om 16.30u wordt begonnen met een inleiding voor wie AJAX nog niet kent. 17.30u volgt het programma voor alle installateurs. Vanzelfsprekend zorgt ARAS voor een uitgebreid en feestelijk buffet en een gezellige borrel na afloop. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

De locatie is in het midden van Nederland. Voor de noordelijke provincies wordt het evenement op 24 september in Zwolle gehouden.

Schrijf u hier in!

Gedeeld

Geef een reactie