Alphatronics en Dahua over ‘drie-in-één’-camera

Alphatronics organiseert in samenwerking met Dahua een aantal interessante webinars met verschillende onderwerpen. Op vrijdag 12 maart staat het tweede Nederlandstalige webinar op de planning met als onderwerp AI functies en TiOC camera’s.

Het Nederlandstalige webinar start om 9:30 uur en is kosteloos te volgen nadat men zich heeft ingeschreven via de website. In de webinars worden de allernieuwste technieken en innovaties van Dahua uitgelegd. Een ideale gelegenheid dus om de kennis bij te spijkeren nu de klassikale lessen even niet mogelijk zijn. De expert van Dahua vertelt alles over de voordelen van de Dahua AI-functies en TiOC-camera’s.

Drie-in-één-camera
TiOC, ook wel bekend als drie-in-één camera, integreert 24/7 full-color monitoring, actieve afschrikking en AI in één slimme en innovatieve oplossing, waardoor distributeurs en installateurs veel tijd en geld besparen. TiOC kan potentiële risico’s nauwkeurig identificeren en indringers effectief waarschuwen, waardoor de veiligheid van eigendommen effectief worden beschermd.
Kunstmatige intelligentie met TIOC: Identificeer mensen en voertuigen door weersomstandigheden als vallende bladeren, wind en regen te filteren en te elimineren.

Inschrijven kan via de website.

Gedeeld

Geef een reactie