ASIS Europe 2018 congres en expo

ASIS Europe 2018 zal plaatsvinden van 18 tot en met 20 april in Rotterdam. Het evenement zal zich richten op het beveiligen van organisaties in het tijdperk van het Internet of Things (IoT) en de nadruk leggen op hoe Enterprise Security Risk Management (ESRM) benaderingen de volle omvang van fysiek, digitaal en menselijk kapitaal van een organisatie kunnen beschermen.

Het ‘From Risk to Resilience’-format, gelanceerd in Milaan in maart 2017, zal worden herhaald, met zijn mix van conferentie, training, technologie & oplossingen, beurs, career center en exclusief netwerken.
Op de conferentie met als thema ‘Blurred Boundaries – Clear Risks’ zullen de deelnemers zich richten op de effecten van Big Data en kunstmatige intelligentie en bovendien worden voorzien van up to date risicovooruitzichten, case studies en een analyse van de volle omvang van de sleutelvraagstukken op het gebied van beveiligingsmanagement.

Vervagen van de grenzen
“Door het vervagen van de grenzen worden veiligheids- en risicoaspecten onduidelijker, ingewikkelder en onvoorspelbaarder”, zegt de voorzitter van de conferentie, Eduard Emde CPP. “Dit evenement is opgezet om beveiligingsprofessional te helpen begrijpen hoe zij risico’s kunnen inschatten en er effectief naar handelen – niet door disclaimers en juridische constructies maar door ervoor te zorgen dat de feitelijke houder van het risico en de gebruikers geïnformeerde beslissingen nemen.”

Link: www.asiseurope.org

Gedeeld

Geef een reactie