Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Lobeco

Alarm Meldnet

Connect Security

Secusoft

Bydemes

Top Security

VAIBS

Oribi ID Solutions

Crown Security Services

Centurion

De Beveiligingsjurist

Unii

ASIS

Advancis

SOBA

Kiwa

IDIS

2N

SmartCell

Milestone

ASSA ABLOY

Dero Security Products

Multiwacht

Alphatronics

HD Security

RoSecure

Service Centrale Nederland

i-Pro

Add Secure

CDVI

Nimo Dog Security

Uniview

GFT

NIBHV

Eagle Eye Networks

Akuvox

DZ Technologies

Sequrix

Securitas

ARAS

NetworxConnect

Seris

VVNL

EAL

SMC Alarmcentrale

Seagate

VEB

PG Security Systems

CardAccess

Trigion

OSEC

Paxton

Nimo Drone Security

Genetec

Explicate

Avigilon Alta

Bosch Security Systems

Regio Control Veldt

Masset Solutions

Traka ASSA ABLOY

ADI

Ajax Systems

Gold-IP

G4S

HID

Optex

Nenova

BHVcertificaat.online

Paraat

Brivo

CSL

Hikvision

VBN

Eizo

VideoGuard

JMB Groep

SmartSD

20face

Hanwha Vision Europe

Cloud Security Summit 2024

Op 18 en 19 juni vindt in Amsterdam de door Eagle Eye Networks en Brivo georganiseerde Cloud Security Summit 2024 Europe plaats. De nadruk ligt tijdens dit congres op het gebruik van kunstmatige intelligentie in de beveiligingstechniek. 20 juni vindt het Security Executive Forum plaats voor eindgebruikers en consultants. Beide evenementen worden gehouden in het historische Felix Meritis in het centrum van Amsterdam.

Deelnemers worden geïnformeerd over de transformerende kracht van AI in de beveiligingsindustrie. In de loop van anderhalve dag wordt de expertise vergroot door middel van meeslepende productervaringen en kan ontdekt worden hoe AI-gestuurde oplossingen zijn te gebruiken om voorop te blijven en hoe klanten hiervan kunnen profiteren. Bovendien zal het evenement een gelegenheid zijn om verbinding te maken, te communiceren en te netwerken met beveiligingsprofessionals van over de hele wereld. Er vinden diverse sessies plaats onder leiding van marktleiders, experts van Brivo en Eagle Eye Networks en resellers. Deelname kost 151,25 euro, maar daarbij inbegrepen is een bewakingscamera en een jaarabonnement op de diensten van Eagle Eye Networks.

Security leaders
18 en 19 juni zijn bedoeld voor technici, zoals installateurs, integrators en technisch adviseurs. 20 juni is afgestemd op eindgebruikers van de oplossingen van Eagle Eye Networks. Die kunnen ontdekken hoe de kracht van AI en beveiliging hun organisatie kunnen versnellen en voorop laten lopen bij veranderingen. Er kan genetwerkt worden met andere innovatieve beveiligingsleiders die klaar zijn om nieuwe technologie te implementeren en ideeën uit te wisselen over hoe de toekomst eruit zal zien. Verder kan worden ervaren wat het nieuwste is op het gebied van AI en andere beveiligingstechnologie via praktische demo’s en een door experts bemand productlab. Deelname aan het evenement op 20 juni is kosteloos.

Technici kunnen zich inschrijven via deze website. Eindgebruikers kunnen zich hier aanmelden.

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner