Cyber Event in Eindhoven voor ondernemers

Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB) bestaat in september één jaar. Reden voor de stichting om op dinsdag 8 september een gratis toegankelijk Cyber Event voor ondernemers in de hightech- en maakindustrie in Eindhoven te organiseren.

Het evenement wordt mogelijk gemaakt dankzij subsidie van het Platform Veilig Ondernemen (PVO) Brabant-Zeeland en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV).
Met een programma van 3,5 uur willen de organiserende partijen met name het MKB bewust maken van de risico’s om slachtoffer te worden van cybercriminaliteit. Daarom vertelt één van de gastsprekers, Xander Koppelmans uit het Brabantse Sprundel, hoe zijn bedrijf ten onder ging na een cyberaanval. Verder deelt Sandra Konings, voorzitter van de Eindhovense Cyber Security Groep, haar kennis over cybercriminaliteit anno 2020 en welke risico’s daarmee gepaard gaan, zelfs voor kleine bedrijven. Maarten van Wieren, managing director van Aon Cyber Solutions, informeert aanwezigen tenslotte over de financiële impact van een cybercrisis om daarna met de andere sprekers een panel te vormen dat vragen uit de zaal beantwoordt.

Ondernemers zijn van harte welkom na inschrijving via de website.

Gedeeld

Geef een reactie