Cyber Security Event van Hikvision

Op 31 oktober houdt Hikvision een evenement over cybersecurity in het hoofdkantoor in Hoofddorp. Er komen onder andere presentaties over de AVG en er wordt dieper ingegaan op de mogelijkheden en onmogelijkheden om camerabeelden en andere persoonsgegevens te beschermen.

De technologische ontwikkelingen in de beveiligingsmarkt gaan razendsnel en er is daarmee steeds meer mogelijk qua fysieke beveiligingsoplossingen. Het is hierbij van belang dat er net zo veel aandacht wordt besteedt aan virtuele (cyber) veiligheid, zeker gezien het feit dat we steeds meer apparaten verbinding laten maken met het internet, zo benadrukt Hikvision.
Hoe moeten we dus omgaan met cyber security in de beveiliging? En wat te denken van de ‘nieuwe’ AVG-wetgeving, hoe gaan we op de juiste manier te werk en wat betekent dit voor zorgen omtrent privacy en camerabewaking?
Dit zijn enkele van de vragen waar dieper op in zal worden gegaan tijdens de seminars en de paneldiscussie, met sprekers van zowel binnen als buiten Hikvision. Het evenement vindt plaats in de ochtend en wordt afgesloten met een lunch. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info.bnl@hikvision.com. Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Gedeeld

Geef een reactie