Cyber Security Experience

Op dinsdag 26 november vindt de negende editie van de Cyber Security Experience plaats in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. De organisator belooft een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma met expertsessies van toonaangevende organisaties.

Vandaag de dag is er meer aandacht voor veiligheid van data en de beveiliging van systemen dan ooit. Investeringen van organisaties die hun processen willen en moeten beschermen stijgen en aan de andere kant is er een voortdurende toename van geavanceerde cyberaanvallen op deze organisaties. Tijdens de Cyber Security Experience wordt gekeken naar de rol die deelnemers als professional en die van hun gehele organisatie moeten nemen. Een collectief tegen cyberdreigingen is wat ons verder kan en moet brengen, aldus de organisator.

Tijdens de jaarlijkse Cyber Security Experience staat kennisdeling en interactie tussen deelnemers en hun vakgenoten centraal. Het congresprogramma toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity en cyber resilience en heeft als doel te informeren, te verbinden en te inspireren. Bekijk de website voor meer informatie over het evenement.

Gedeeld

Geef een reactie