Cyber Security Week

Van 2-5 oktober 2018 wordt de derde Cyber Security Week georganiseerd in de Fokker Terminal in Den Haag. Het evenement bestaat uit verschillende, onafhankelijk geïnitieerde en georganiseerde evenementen waarbij alles draait om cyberveiligheid in de meest uiteenlopende aspecten.

De CSW18 wordt mogelijk gemaakt door The Hague Security Delta en wordt samen met vele partners georganiseerd. Op 2 en 3 oktober organiseren het Nederlandse ministerie van Justitie en Veiligheid en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaatbeleid The One Conference, die tot doel heeft de uitwisseling van kennis en ideeën over cyberveiligheid te vergemakkelijken. Deze conferentie vindt plaats in het World Forum in Den Haag.

Op 4 en 5 oktober bestaat het CSW-congres en de Expo uit een expositie voor nationale en internationale organisaties om hun innovatieve cyberbeveiligingsoplossingen weer te geven. Ook is er een matchmaking-programma met vooraf afgesproken vergaderingen, een Access to Capital Event, een Access to Talent Event en tientallen andere aan cyberbeveiliging gerelateerde keynotes, sessies en workshops. Het CSW Congress and Expo wordt mogelijk gemaakt door The Hague Security Delta en vindt plaats in de Fokker Terminal in Den Haag.

Gedeeld

Geef een reactie