CyberCrimeCon van Group-IB

Op 2 december 2021 vindt de tiende editie van het jaarlijks terugkerende congres CyberCrimeCon van Group-IB plaats. De conferentie staat in het teken van threat hunting en intelligence en brengt meer dan 5.000 cybercrime specialisten bijeen.

Group-IB, een wereldwijde specialist in cybersecurity, streamt op 2 december 2021 zijn jaarlijks terugkerende congres CyberCrimeCon. De tiende editie van CyberCrimeCon, een wereldwijde conferentie over threat hunting en intelligence, brengt meer dan 5.000 cybercrime specialisten van over de hele wereld bijeen en onthult onderzoeksresultaten en -inzichten van recente operaties van dreigingsactoren van nationale staten en cybercriminele organisaties.
CyberCrimeCon is bedoeld voor CISOs, CIOs, threat hunters, DFIR specialisten en onderzoekers, SOC experts, Threat Intelligence analisten, pentesters en onderzoekers. Bezoek de officiële website voor de volledige agenda en sprekers line-up. De registratie is open en registreren kan via https://cybercrimecon.com/

Gedeeld

Geef een antwoord