Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Optex

Lobeco

Dero Security Products

Bosch Security Systems

SOBA

Genetec

EAL

OSEC

DZ Technologies

Top Security

VBN

Hanwha Vision Europe

Explicate

IDIS

Seris

JMB Groep

20face

Bydemes

Alarm Meldnet

De Beveiligingsjurist

Advancis

i-Pro

VideoGuard

Uniview

CardAccess

VEB

Eizo

Paxton

Secusoft

Traka ASSA ABLOY

Hikvision

Trigion

ADI

Centurion

Regio Control Veldt

CSL

2N

Ajax Systems

Nimo Drone Security

Add Secure

RoSecure

Service Centrale Nederland

NetworxConnect

Nenova

Eagle Eye Networks

Avigilon Alta

NIBHV

G4S

Seagate

SMC Alarmcentrale

SmartSD

ASIS

VVNL

Connect Security

Masset Solutions

Gold-IP

BHVcertificaat.online

Milestone

Kiwa

VAIBS

PG Security Systems

Oribi ID Solutions

Paraat

Crown Security Services

Nimo Dog Security

Multiwacht

ARAS

Brivo

GFT

Unii

SmartCell

CDVI

Alphatronics

HD Security

Sequrix

Akuvox

Securitas

HID

ASSA ABLOY

Cybersecurity van Internet of Things

Op 28 mei 2024 organiseert de Technische Universiteit Eindhoven de editie 2024 van de INTERSCT. Dit is een conferentie over cyberbeveiliging van het Internet of Things, waar ook de beveiligingsindustrie steeds meer mee te maken krijgt.

Met het Internet-of-Things (IoT) verbinden we de cyber- en de fysieke wereld naadloos met elkaar, waardoor het risicogebied wordt uitgebreid naar veiligheid, wat een breder perspectief op beveiliging vereist. IoT blijkt een van de zwakste plekken in onze infrastructuur te zijn. Met miljarden en in de nabije toekomst mogelijk biljoenen apparaten nemen de veiligheidsrisico’s in hoog tempo toe. Onze economische en maatschappelijke krachten creëren een alomtegenwoordige infrastructuur van biljoenen IoT-apparaten die enerzijds ons leven en onze economie zullen overzien en anderzijds vanuit veiligheidsperspectief volkomen onbeheersbaar zullen zijn. Om het risico nog groter te maken, worden IoT-systemen vaak bedacht en ontwikkeld op plaatsen waar we geen controle over hebben. Tenzij we feitelijk onze digitale soevereiniteit willen opgeven door alleen maar te vertrouwen op buitenlandse oplossingen voor onze nationale cyberveiligheid, moeten we een manier vinden om ze te beveiligen, ongeacht de herkomst en ingebouwde kwaadaardige bedoelingen.

Deelnemende bedrijven zijn ASML, Bosch Security Systems, CTOUCH, Dell Technologies, Eviden, ICT Group, Nokia, NXP Semiconductors, OMRON, Oracle, Philips, Signify, Sioux Technologies, Synopsys, Thales, Thermo Fisher Scientific, Vanderlande Industries, VDL Group en Wärtsilä, alsmede deelnemers van (agentschappen van) lokale, regionale, nationale overheden zoals het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, RDI, Politie, Rijkswaterstaat en dcypher. Deelname is kosteloos.

Klik hier voor meer informatie.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner