Dahua komt met webinars in plaats van events

Nu vanwege de coronacrisis de evenementen in Zandvoort en Zolder niet door kunnen gaan, brengt Dahua een alternatief in de vorm van drie webinars. Deze vinden plaats op 2, 16 en 30 april en gaan over respectievelijk het meten van lichaamstemperatuur, (Super) Starlight & Full Color en tot slot AI WizSense & WizMind.

De webinars starten elke keer om 14.00u en zijn kosteloos te volgen nadat men zich heeft ingeschreven via deze website. Momenteel zijn oplossingen met thermische camera’s zeer actueel, gezien de ingrijpende situatie rondom het coronavirus. De experts van Dahua vertellen meer over de toepassingen van thermische camera’s en hoe deze ingezet kunnen worden om bijvoorbeeld de lichaamstemperatuur met een accuraatheid van 0,3 graden te meten. Tevens introduceren ze Dahua’s nieuwe thermische productserie.
Camerabewaking in het donker of op slecht verlichte plekken is geen enkel probleem met Dahua’s Starlight oplossing. Ook Full Color camera’s bieden 24/7 kleurrijke en glasheldere beelden.
Welke mogelijkheden biedt kunstmatige intelligentie binnen camerabewaking? WizSense en WizMind zijn Dahua’s antwoord op deze vraag. De producten in deze series zijn intelligent en gebruiksvriendelijk en zijn het onderwerp van het laatste webinar.

Gedeeld

Geef een reactie