Dahua organiseert online event met 26 technologiepartners

Dahua Technology houdt op 1 december zijn online Dahua Technology Partner Day 2020. Het evenement is een gelegenheid om kennis te maken met het Dahua ECO systeem in de EMEA regio. 26 Technologiepartners komen met oplossingen op het gebied van beveiliging en IoT.

Smarter Together is het centrale thema van de Dahua Technology Partner Day 2020. In totaal zullen 26 vooraanstaande Dahua-partners samenkomen om hun kennis en expertise te delen over de ontwikkeling van security- en IoT-toepassingen voor verschillende verticale markten. Dit online-evenement zal dienen als een technologisch en commercieel centrum voor eindgebruikers en systeemintegratoren uit verschillende markten, variërend van logistiek, verkeer en infrastructuur tot gezondheidszorg, detailhandel en woningen. Deelnemers kunnen zich gratis registreren en afstemmen op alle keynotes van de partner. In de partnerhub kunnen deelnemers chatten met technologiepartners, zakelijke kansen of technische uitdagingen verkennen en de nieuwste productinformatie krijgen.

Samen slimmer worden
Het evenement zal beginnen met een openingstoespraak door Jason Zhao, Dahua VP & General Manager van Overseas Business. Hij introduceert hoe Dahua Technology en zijn technologiepartners samen slimmer worden. 26 partners presenteren hun oplossingen in een groot auditorium en zes verschillende break-out rooms, waaronder Ajax Systems, Eagle Eye Networks, FoxStream en Optex. Geïntegreerde oplossingen die zijn ontwikkeld door zowel Dahua Technology als de partners zullen tijdens het evenement worden getoond.

Uitdaging
“De Partnerdag van 2019, gehouden op 26 september in Estadio Wanda Metropolitano, Madrid, was een succes met de deelname van veel van onze partners. 2020 is echter een uitdaging vanwege COVID-19. We verplaatsen de partnerdag naar een online evenement om de gelegenheid om samen te komen te behouden. Tijdens het evenement krijgen toonaangevende representatieve bedrijven in de wereldwijde beveiligingsindustrie en de IoT-industrie de kans om hun inzichten in de nieuwste beveiligingstoepassing te presenteren en ook na te denken over de huidige uitdagingen in de branche”, zegt Jiaqi Gao, Overseas Marketing Director bij Dahua Technology. “De aanwezigen krijgen de kans om beveiligingsspelers op de markt te ontmoeten en nieuwe en diverse zakelijke kansen te creëren.”

Gedeeld

Geef een reactie