Dahua-webinar bij Alphatronics

Alphatronics organiseert in samenwerking met Dahua een aantal interessante webinars met verschillende onderwerpen. Op vrijdag 12 februari staat het Nederlandstalige webinar op de planning met als onderwerp full-color camera’s.

Het Nederlandstalige webinar start om 9:30 uur en is kosteloos te volgen nadat men zich heeft ingeschreven via de website. In de webinars worden de allernieuwste technieken en innovaties van Dahua uitgelegd, een ideale gelegenheid om de kennis bij te spijkeren nu de klassikale lessen even niet mogelijk zijn. De experts van Dahua vertellen alles over de voordelen van de Dahua full-color-camera’s.

Kleurrijke beelden
De Dahua full color-camera’s garanderen kleurrijke beelden onder alle omstandigheden, ook in het donker. Dankzij de F1.0 lens met grotere lensopening en geavanceerde beeldverwerking zijn de full-color-series uitermate geschikt om 24/7 ingezet te worden. Mensen en voertuigen worden nu ook ‘s nachts goed herkend en hiermee worden onnodige alarmen gereduceerd. Een van de successen binnen deze productgroep betreft de TiOC Camera. TiOC staat voor three-in-one camera waarbij de full-color eigenschappen worden uitgebreid met Active Deterrence en Artificial Intelligence. De camera beschikt over een ingebouwde luidspreker en schrikverlichting, die in actie komen als een indringer wordt gesignaleerd. Tijdens de webinar demonstreert Alphatronics de combinatie van deze drie technieken.

Inschrijven kan via deze link.

Gedeeld

Geef een reactie