dcypher Symposium in Utrecht

Voor geïnteresseerden in cybersecurity, onderzoek, ontwikkeling, innovatie en/of (hoger) onderwijs, vindt 4 oktober in Utrecht de eerste editie plaats van het dcypher Symposium. Er is volgens de organisator veel te leren, te bespreken en te delen op het gebied van cybersecurity R&D, innovatie en hoger onderwijs.

Het evenement is een ontmoetingsplaats voor cybersecurity-leraren en -studenten, voor voormalige, huidige en eventueel toekomstige uitvoerders van cybersecurity R&D projecten, voor publieke en private onderzoekspartners, voor bedrijven die behoefte hebben aan cybersecurity professionals, voor potentiële winst en non-profit gebruikers van onderzoeksresultaten en voor beleidsmakers.
Behalve netwerkmogelijkheden en plenaire programmaonderdelen, biedt het symposium zestien parallelle sessies, een demo-expo, thematafels en de dcypher-lezingenreeks. Aan registratie en deelname zijn geen kosten verbonden.

Ga voor informatie over het symposium naar: https://www.dcypher.nl/en/content/register-now-dcypher-symposium-oct-4th-mediaplaza

Het dcypher Symposium 2017 wordt georganiseerd door dcypher in nauwe samenwerking met de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO), het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) en de Regieorgaan Praktijkgericht Onderzoek (SIA).

 

Gedeeld

Geef een reactie