De beveiligingsinstallateur in de komende vijf jaren

De samenleving verandert snel en de ICT-technologie speelt daar snel op in. Ook de beveiligingssector ontkomt niet aan wat ook wel de Vierde Industriële Revolutie wordt genoemd. 1 oktober wordt duidelijk wat onder andere de Cloud, Internet of Things en Security as a Service gaan betekenen voor de beveiligingsinstallateur.

De ‘IP-trein’ gaat steeds sneller rijden en wie er nu niet op springt heeft binnenkort als beveiligingsinstallateur het nakijken. Daarom heeft Federatie Veilig Nederland (v/h VEBON-NOVB) het plan opgevat om met medewerking van Techniek Nederland (v/h UNETO-VNI) en Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) een evenement te organiseren, dat de beveiligingsinstallateur op een dynamische en interactieve manier meeneemt naar het jaar 2025. Een nieuw tijdperk zonder analoge technologie, waarin klanten niet meer voor bezit, maar alleen nog voor gebruik willen betalen en waarin op zichzelf staande technologie geen bestaansrecht meer heeft. Alle denkbare onderwerpen die het business model voor de beveiligingsinstallateur tot aan 2025 zullen beïnvloeden, komen aan bod.

Moderne mix
Het wordt een moderne mix van congres, workshops en netwerkmomenten in de klassieke ambiance van het monumentale congresgebouw 1931 naast de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Beveiligingsinstallateurs, maar ook netwerkinstallateurs en technische diensten kunnen kosteloos deelnemen. Het evenement is met name bedoeld voor ondernemers die nog altijd denken dat het zo’n vaart niet zal lopen! Op een informatiemarkt staan bedrijven met oplossingen, waarmee de theorie over de ‘beveiligingsinstallateur 2.0’ in de praktijk gebracht kan worden. Meer informatie over dit evenement volgt spoedig.

Inschrijven kan al vast via de website.

Gedeeld

Geef een reactie