De Dag van de Fraudeonderzoeker

Op 26 april vindt in de Fokker Terminal in Den Haag de Dag van de Fraudeonderzoeker plaats. Initiatiefnemer is het Institute for Financial Crime.

Het werk van de professionele fraudeonderzoeker wordt steeds complexer en uitdagender. Om dit werk goed te doen is het noodzakelijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en inzichten en om informatie te delen met partners in de fraudebestrijding, aldus de organisator.
Er worden meer dan 350 fraudeonderzoekers verwacht, die naar de lezingen, discussies en workshops komen om te netwerken, van elkaar te leren, samen te werken en ‘buiten hun eigen kaders’ te denken.

De dag wordt dit jaar gehouden in de Haagse Fokker Terminal op donderdag 26 april.
•Plenair ochtendprogramma:
– Opening door Ministerie van J & V (onder voorbehoud)
– Keynote spreker Andrew Fastow, Ex-CFO ENRON
– Debat met crime fighters, met o.a. Fred Teeven, directeur Verinq en voormalig staatssecretaris Veiligheid en Justitie en Chris van Dam, lid van de Tweede Kamer voor het CDA
•Parallel Middagprogramma: diverse sessies met uitdagende discussiethema’s, presentaties, verdiepingssessies en workshops.

Doelgroep:

Fraudeonderzoekers uit het publieke en private domein met uiteenlopende achtergronden (financieel, juridisch, IT, forensisch).

 

Gedeeld

Geef een reactie