De grote Mobotix Innovatie Splash

Gold-IP presenteert op 1 december van 9:00u tot 10:00u de nieuwste innovaties van de bekende Duitse camerafabrikant Mobotix. Tijdens het webinar kan kennis worden gemaakt met nieuwe ideeën en spannende innovaties die het leven van gebruikers en installateurs van Mobotix makkelijker gaat maken.

De grote Mobotix Innovatie Splash is verplichte kost voor wie met het gerenommeerde Duitse merk innovatieve cameraprojecten realiseert. Gepresenteerd wordt bijvoorbeeld de hemisferische camera die met zowel infrarood als wit licht werkt. Ook wordt een nog flexibelere domecamera gedemonstreerd, evenals fascinerende, intelligente apps en nog veel meer inspirerende innovaties.
Gold-IP is in 2000 als eerste als distributeur in Nederland begonnen met de toen nogal innovatieve systemen van Mobotix, dat internationaal geldt als de ‘Apple’ van de beveiligingsbranche. In die tijd werden al IP-camera’s met hoge resolutie ontwikkeld, een technologie die door velen als controversieel werd beschouwd, maar die later de norm werd. Ook nu nog kiest de Duitse fabrikant voor producten met een opvallende uiterlijk en technologie met unieke voordelen. Dat zal duidelijk worden tijdens het webinar op 1 december.

Inschrijven kan via deze link.

Gedeeld

Geef een antwoord