Drieluik over bedrijfsspionage

Op 17, 19 en 20 mei organiseert de VBN in samenwerking met ASIS een drieluik over bedrijfsspionage. In drie meeslepende digitale sessies wordt gedoken in de wereld van bedrijfsspionage. Aan de hand van real life-voorbeelden wordt uitgelegd wat bedrijfsspionage is, hoe het is te herkennen en te voorkomen.

Maandag 17 mei praat insider risk management expert Elsine van Os over hoe spionage door medewerkers kan worden voorkomen. Ze neemt deelnemers mee in de wereld van holistisch insider risk management en zal inzicht bieden in het kritieke pad van een dader en een eerste aanzet geven tot het holistisch managen van insider risico’s.
Woensdag 19 mei gaat Mathijs Brugman van Spindle in op de dreigingen die gepaard gaan met het gebruik van elektronische bewakingsapparatuur.
Donderdag 20 mei is het woord weer aan Elsine van Os. Zij presenteert dan een interactieve sessie waarin zij deelnemers meeneemt in de wereld van de Formule E-races waar thema’s als gevoelige innovaties, hoge prestaties, concurrentie en de behoefte aan strikte processen van heel groot belang zijn.
Het drieluik bestaat uit drie verschillende sessies die op elkaar aansluiten, maar die ook los van elkaar zijn te volgen.
Opgeven kan via de ASIS- en de VBN-website.

Gedeeld

Geef een antwoord