Ecosystem Conference 2020 van Security & Safety Things

Security and Safety Things GmbH organiseert de Ecosystem Conference 2020, die op 10 november plaatsvindt. Het gaat over open platforms en digitale transformatie en is bedoeld om met leiders in de branche hun kijk op de marktomstandigheden en perspectieven op de toekomst van slimme camera’s te bespreken.

Het gratis, virtuele evenement biedt ook een jaaroverzicht en de vooruitblik op 2021. “Nu onze branche-gerelateerde evenementen naar een digitaal formaat gaan, zijn we erg blij met deze selectie van vooraanstaande sprekers, die hun deskundige meningen zullen delen over hoe eindgebruikers en integrators de opkomende open IoT-platforms kunnen gebruiken om bedrijfsfuncties te verbeteren en overige innovaties die klaar zijn voor gebruik implementeren”, aldus Hartmut Schaper, chief executive officer, Security & Safety Things. “We zullen ook inzicht bieden in ons eigen open IoT-platform met de snelst groeiende app store voor slimme camera’s in de branche en onze plannen voor de komende jaren en maanden delen.”

Sprekers
De product- en business development teams van S&ST zullen updates geven over aankomende ecosysteem- en eindgebruikersprojecten, terwijl Schaper zal eindigen met een vooruitblik op 2021. Gastsprekers zijn onder meer Markus Berger-de León, coach & business builder, McKinsey & Company over hoe AI en machine learning video-analyse verder brengen dan alleen beveiliging, Keven Marier, VP Technology Partners, Milestone over hoe een open benadering integrators en eindklanten de hoogst mogelijke flexibiliteit biedt, José Daniel Garcia Espinel, global innovation director, Prosegur over bewakingscamera’s als door AI aangedreven slimme apparaten voor de toekomst van beveiliging, Steve Ma, VP, Open Security & Safety Alliance en VP, Vivotek over hoe het potentieel van de hele industrie kan worden vergroot door middel van een open platformbenadering en Vincent Poty, digital transformation officer bij Stanley Security over hoe
eindgebruikers de controle over hun beveiliging terug kunnen claimen.

Registeren kan via deze link.

Gedeeld

Geef een reactie