Expertclass ‘FSE – Next Generation’

In deze expertclass, op 12 september in de TU Eindhoven, presenteren de stichting FellowFSE (TU Eindhoven) en de VVBA (Vereniging van BrandveiligheidAdviseurs) nieuwe ontwikkelingen, visies en trends op het gebied van brandveiligheid en fire engineering.

Daarmee wordt een verbinding gemaakt tussen wetenschappelijk onderzoek, brandpreventie en brandrepressie. Tijdens de expertclass worden de bijdragen van Nederlandse bureaus op Interflam 2019 (Londen) gepresenteerd. Het hoogtepunt van de expertclass ‘FSE – Next Generation’ wordt gevormd door de bekendmaking van de nominaties voor de VVBA-IFV scriptieprijs 2019. Een scriptieprijs voor de meest innovatieve, spraakmakende en relevante master- of bachelorthesis betreffende brandveiligheid.

Voor wie
De Stichting FellowFSE en de VVBA nodigen elke geïnteresseerde van harte uit om kosteloos bij deze expertclass aanwezig te zijn. De expertclass is interessant voor bachelor- en masterstudenten, onderzoekers, ingenieurs, adviseurs, leveranciers en fabrikanten, aannemers, brandweer, veiligheidsregio’s, etc.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar c.bouwhuis@nieman.nl (voor 4 september 2019)

Gedeeld

Geef een reactie