Fall meeting ASIS Benelux

Op 2 en 3 oktober vindt in Antwerpen de Fall Meeting van ASIS International Benelux Chapter plaats. Zoals gebruikelijk is weer een interessant en hoogwaardig programma met toonaangevende en ditmaal vrijwel alleen vrouwelijke sprekers verzorgd.

Het evenement start in de namiddag van 2 oktober met een lezing van Jinnih Beels, wethouder van Antwerpen met Educatie, Jeugd en Integratie in portefeuille. Zij spreekt over hoe zij van politieagent wethouder is geworden en hoe zij tegen de ontwikkelingen in Antwerpen aankijkt.

Binge watching
Donderdag 3 oktober houdt Merel van Ommen, docent aan de Radboud Universiteit en communicatiespecialist, een keynote over ‘binge-watching’ om het morele bewustzijn te vergroten. Vervolgens vertelt een student over de Security Talent Award 2019. Katrien van Geystelen, specialist in stemgebruik, legt uit hoe je met stemtechnieken meer effect uit een voordracht kunt houden. In de middag geven forensisch onderzoeker Gerwinde Vynckier en Diane Waumans een presentatie over klokkenluiders. Waumans is manager ethische standaards en integriteit bij de omroep VRT. Dan volgt tot slot de uitreiking van de Student Talent Award 2019. Deelname aan het evenement is kosteloos voor leden van de ASIS International Benelux Chapter. Niet-leden betalen 295 euro.

Kijk voor meer informatie op de website.

Gedeeld

Geef een reactie