G4S Academy Masterclass Safety & Security Management

Veel mensen werken tegenwoordig thuis. Maar is het veilig als zij met hun privécomputer aansluiten op het bedrijfsnetwerk? Op 23 april van 10.00 tot 11.30 uur duikt beveiligingsexpert Michael de Klein van Computest in de wereld van cybersecurity en thuiswerken, tijdens een door G4S georganiseerde masterclass.

Veel mensen zijn van een veilige werkplek met een beveiligde internetverbinding op kantoor verhuisd naar een studeerkamer of keukentafel thuis. Samen met de G4S Academy bekijkt Michael de Klein van Computest wat dit betekent voor de dataveiligheid.
Tijdens de masterclass wordt dieper ingegaan op de veiligheid van mobiele apparaten, het gevaar van ransomware, zwakke wachtwoorden en phishing en op de noodzaak van cybersecurity.

Over Michael de Klein
Bij Computest helpt Michael de Klein bedrijven dagelijks met het veiliger maken van hun systemen, door pentests en andere security tests voor hen uit te voeren. Daarnaast deelt hij vanuit zijn enthousiasme voor security zijn kennis regelmatig via trainingen voor bedrijven.

Aanmelden voor de masterclass kan via deze link.

Gedeeld

Geef een antwoord