Genetec komt met driedaagse virtuele vakbeurs

Connect’DX is de titel van een door Genetec georganiseerde virtuele vakbeurs die op 20, 21 en 22 april door middel van live streaming kan worden bezocht. Het is een technisch hoogstaand alternatief voor traditionele vakbeurzen, die wegens de coronacrisis niet door kunnen gaan.

Genetec, de Canadese multinational in platforms voor securitymanagement en business intelligence, heeft de inschrijving voor het evenement inmiddels geopend. Op deze wijze biedt de bekende fabrikant een alternatief voor de uitgestelde of afgelaste vakbeurzen, waaronder ISC West, IFSEC en Intertraffic. Zo krijgen integrators en eindgebruikers toch antwoord op de vragen, die zij normaal tijdens een bezoek aan een van de beurzen zouden stellen. “Ons team kijkt ernaar uit om Genetec-oplossingen rechtstreeks bij de klant te brengen en we doen dit graag op een nieuwe manier in april. Hoewel we graag persoonlijk contact maken, zijn we enthousiast over de mogelijkheid om iedereen online bij elkaar te brengen”, aldus Andrew Elvish, vice president Marketing bij Genetec. “We zijn klaar om ons portfolio van fysieke beveiligingsoplossingen te presenteren, belangrijke trends en technologieën die onze industrie beïnvloeden te bespreken en een voorbeeld te geven van wat er uit onze productteams moet komen.”
Onderdelen van Connect’DX worden keynotes van marktleiders waaronder Pierre Racz, president van Genetec, productdemonstraties en Q & A-sessies met het productteam. Ook vinden paneldiscussies plaats over onderwerpen als privacy, cyberbeveiliging en cloud. Ook kunnen trainingen online worden gevolgd. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel is inschrijving noodzakelijk. Dat kan via deze link.

Gedeeld

Geef een reactie