Gezamenlijke nieuwjaarsreceptie brancheorganisaties beveiliging

Op donderdag 9 januari 2020 houden de Nederlandse Veiligheidsbranche, Federatie Veilig Nederland en Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven hun nieuwjaarsbijeenkomst ‘Kick-off Beveiliging & Veiligheid 2020’ in CORPUS in Oegstgeest.

Het betreft een evenement waar de beveiligingssector – net als voorgaande jaren – samen met relevante spelers in veiligheid, zoals ministeries, openbaar bestuur, politie en brandweer, OM, verzekeraars en andere brancheorganisaties een toost uitbrengen op het nieuwe jaar.

Leden en belanghebbenden worden van harte uitgenodigd om dit feestelijke netwerkevenement bij te wonen. Het evenement is voor alle actieve leden binnen de (georganiseerde) beveiligingssector.
Deze bijeenkomst is onder begeleiding van dagvoorzitter Dorine Burmanje met als sprekers de minister van Justitie en Veiligheid Ferdinand Grapperhaus en hoogleraar ethologie Jan van Hooff.

Klik op de aanmeldknop in de officiële uitnodiging (bijlage) om doorverwezen te worden naar het digitale aanmeldportaal of klik hier.

Het evenement houdt een limiet aan van 350 personen dus meldt u snel aan voor hét kick-off evenement van 2020!

Gedeeld

Geef een reactie