Gratis evenement over informatiebeveiliging

Op 28 januari vindt in Nieuwegein het door KPN georganiseerde NLSecure[ID] plaats. Dit gratis evenement is bedoeld om securityprofessionals in staat te stellen bij te blijven bij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging.

Door de snelle ontwikkelingen op het gebied van security is het voor IT-afdelingen erg lastig om up-to-date te blijven. De praktijk wijst uit dat dit vaak ten koste gaat van de security. Zo stellen ondernemingen hun securitystrategie vaak reactief waardoor ze minder bestand zijn tegen cyberdreigingen. Omdat KPN Security een veilig Nederland nastreeft, wil het organisaties een helpende hand bieden.

Escaperoom
Op NLSecure[ID] kunnen deelnemers zich laten bijpraten over relevante en actuele security- en marktontwikkelingen. Talloze gerenommeerde experts verzorgen inhoudelijke securitysessies, waarmee deelnemers alle need-to-know informatie kunnen opdoen om hun security naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast kunnen bezoekers ook zelf aan de slag gaan tijdens de speciaal ontwikkelde boardroomgame of security-escaperoom. Verder mogen ook startende of ervaren (ethische) hackers deelnemen aan een Capture The Flag-challenge.

Meer informatie is te vinden op de website.

Gedeeld

Geef een reactie