Het grote Port Security Seminar 2019

Beveiligingsbedrijf Seris en STC Training & Consultancy organiseren het grote Port Security Seminar 2019, dat plaatsvindt op donderdagavond 13 juni bij STC aan Lloydstraat 300 in Rotterdam. Onder andere het Havenbedrijf Rotterdam en de Zeehavenpolitie werken mee aan het evenement.

Tijdens het seminar gaat uitgebreid aandacht naar wat er komt kijken bij het beveiligen van de havens. De ISPS-code komt aan bod, evenals de risico’s van cocaïnesmokkel. Deelname is gratis voor PFSO’s, plaatsvervangend PFSO’s, safety & security manager en directeuren van havenbedrijven. De onderwerpen, die na een korte presentatie van de organisatie worden behandeld, zijn criminaliteit in de haven en de verleiding van fout geld gepresenteerd door de Zeehavenpolitie, actuele zaken en uitleg nieuwe MOBI webapplicatie voor ISPS door Havenbedrijf Rotterdam, directiebetrokkenheid en risico awareness op alle lagen in de organisatie, cyber security, social engineering, actuele bedreigingen en de relatie AVG en beveiligingsadministratie en bijzonderheden & actualiteiten met betrekking tot de haven, waaronder wet- en regelgeving (ISPS en Wpbr).

Inschrijven kan door een mail te sturen naar fbyrman@seris.nl met opgave van de naam en functie van de deelnemer(s) en namens welk bedrijf men komt.

Gedeeld

Geef een reactie