Hikvision presenteert HikCentral 2.0

Op vrijdag 9 april van 09:30 tot 10:00 verzorgt Hikvision Benelux een webinar over HikCentral, waarin het vernieuwde 2.0 platform wordt geïntroduceerd. Dit centrale softwareplatform bestaat uit negen kerntoepassingen die aan alle beveiligingsbehoeften kunnen voldoen.

Tijdens het webinar wordt uitgelegd wat er allemaal nieuw is in het nieuwe 2.0 platform van HikCentral en wat dit betekent voor de gebruikerservaring. Daarnaast zijn er natuurlijk enkele nieuwe interessante functionaliteiten toegevoegd die uitvoerig besproken zullen worden. Voorbeelden zijn beheer van video, toegangscontrole, bezoekersbeheer, aanwezigheidsbeheer, in- en uitgangbeheer, alarmen, intelligente analyse, digital signage en onderhoud. Het webinar zal een goede introductie tot HikCentral zijn voor elk geïnteresseerd installatiebedrijf.

Kijkers van het webinar kunnen daarnaast gebruik maken van een speciaal SmartTry-pakket. Probeer op deze manier tegen gereduceerd tarief de nieuwe 3-serie camera’s uit in combinatie met de HikCentral upgrade.

Inschrijven kan via deze link.

Gedeeld

Geef een reactie