Identity & Access Management

Anno 2020 is het steeds belangrijker dat de juiste personen binnen een organisatie toegang hebben tot de juiste data op het juiste moment. Ter ondersteuning hiervan vindt op 19 oktober in ‘s-Hertogenbosch het congres Identity & Access Management plaats.

Deze 15e editie van het Identity & Access Management congres neemt deelnemers mee door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Met diverse toonaangevende sessies van onder andere NPO, Nationale Nederlanden en Rabobank wordt gekeken naar de veranderingen uit het verleden en de ontwikkelingen van de toekomst. Deelnemers worden meegenomen langs de nieuwste en meest relevante onderwerpen op het gebied van informatiebeveiliging en het managen van digitale identiteiten zodat zij deze kunnen meenemen in de gesprekken over het ontwerp van hun IAM-strategie.

Het programma is onderverdeeld in drie onderdelen: Basis op orde, Security & Compliance en Digitale transformatie. Deze onderdelen bevatten allemaal andere onderwerpen die u verder informeren over de essentie van gedegen IAM-beleid. Kijk op iam.heliview.nl voor alle informatie over het congres en de verschillende programmaonderdelen.

Gedeeld

Geef een reactie