Innovatie in terreinbeveiliging bij Heras

Op donderdag 11 oktober 2018 laat Heras de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van terreinbeveiliging zien in het eigen Experience Center in Oirschot. Ook verschillende partners van Heras zijn van de partij, zoals Aras, Bosch, Paxton en Sony.

Het evenement begint om 13:30u en schenkt aandacht aan de filosofie van Heras, innovatie en de producten van partners. De dag wordt geheel in stijl afgesloten met een hapje en drankje bij een van de foodtrucks.

4D+C
Heras neemt de deelnemers mee in de 4D+C filosofie binnen terreinbeveiliging. Uitgelegd wordt hoe de theorie van security management wordt gekoppeld aan de oplossingen van het bedrijf. Heras zegt als system integrator in staat te zijn, door samen te werken met haar partners, altijd de juiste oplossing te kunnen realiseren die past bij de beveiligingsbehoefte van opdrachtgevers en/of eindgebruikers, die integrale oplossingen, mechanisch, elektronisch en organisatorisch in één hand willen geven.

Tijdens deze bijeenkomst zullen ook de partners van Heras zichzelf presenteren en laten ze de nieuwste ontwikkelingen zien. Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt dus schrijf snel in via deze link.

Gedeeld

Geef een reactie