Innovatiecongres 2018

In het WTC Rotterdam vindt op 20 november het Innovatiecongres 2018 plaats, georganiseerd door het ministerie van Justitie & Veiligheid. Centraal staat wat technologie de komende jaren kan bijdragen aan een veiligere samenleving. De titel is dan ook: What’s Next?!

Met virtual reality zien en horen wat een getuige ervaart, live sporen invoeren met een app op een plaats delict en snellere rechtspraak door de spreekuurrechter. De vraag is: What’s Next?!
Hoe brengen we innovaties in het veld van justitie en veiligheid op een hoger plan? Wie en wat hebben we daarvoor nodig? En welke invloed heeft technologie uit het buitenland op onze vraagstukken?
What’s Next?! staat symbool voor de gretigheid en vooruitgang die we nastreven, maar ook voor de vragen die we nog hebben. Buiten de gebaande paden treden en ontdekken wat er gebeurt als we op een andere manier naar veiligheids- en justitievraagstukken kijken. Op het Innovatiecongres ontdek je hoe je jouw innovatie(project) een stap verder kunt brengen. En hoe je je werk nóg slimmer, efficiënter en effectiever kunt doen. Ontdek de bijbehorende break-out sessies en innovaties. Dat doen we aan de hand van de pijlers: nut van innoveren, de toekomst van justitie en veiligheid, onverwachte doelgroepen, nieuwe technologie en internationalisering.

Kijk op de website voor meer informatie.

Gedeeld

Geef een reactie