Installatie Vakbeurs Hardenberg

Op 10, 11 en 12 september komen in Evenementenhal Hardenberg twee vakgebieden bij elkaar: Installatie & Elektro Vakbeurs. Doelgroep van deze vakbeurs zijn installateurs in het algemeen.

De ontwikkelingen in de installatie- & elektrobranche gaan razendsnel en de rol van de installateur is aan het veranderen. Om al deze ontwikkelingen en veranderingen bij te houden is kennis nodig, vakkennis! Daarom staan de twee vakbeurzen deze drie dagen in het teken van De Installateur van de Toekomst.
In tegenstelling tot jaren geleden staan er helaas niet veel bedrijven op het gebied van beveiliging. De belangrijkste is CSL, dat onder andere techniek laat zien voor het veilig overdragen van alarmmeldingen via een IP-verbinding. Toegangssystemen zijn te zien bij CDVI uit België en Jules Goossens laat bliksembeveiliging zien. Verder biedt het bedrijf Ronell producten op het gebied van beveiliging en veiligheid, staat Roxtec met gas-, rook- en waterdichte doorvoeringen op de beurs, laat Mascot International veiligheidskleding en -schoenen zien en is HMB Profit locks & tools IJzerwarenvakhandel aanwezig met bouwkundige beveiligingsoplossingen. Verder staan er verschillende bedrijven die zich bezighouden met gebouwautomatisering.

Meer informatie is te vinden op de website.

Gedeeld

Geef een antwoord