Interactief webinar over Incedo Business van ASSA ABLOY

Op 27 november verzorgt ASSA ABLOY een online presentatie over Incedo Business. Stefan van de Bovenkamp, Wiebe de Ruiter en Ron Wiegers gaan in op de huidige en toekomstige mogelijkheden van Incedo Business en vertellen waarom Incedo Business een waardevolle toevoeging is voor de klant.

Incedo Business is een flexibele en platformgebaseerde oplossing voor toegangsbeheer die is ontwikkeld om met klanten mee te groeien. Het is een gezamenlijk platform waarin elk ASSA ABLOY beveiligingssysteem eenvoudig, snel en naadloos is te integreren. Incedo is geoptimaliseerd voor kleine tot middelgrote bedrijven. Maar het kan tevens geüpgraded worden om te voldoen aan de behoeften van een grote organisatie met meerdere locaties. Het is ontworpen rondom drie hardwarecomponenten en drie softwarebeheeropties, om tegemoet te komen aan complexe vereisten van klanten. Een Incedo systeem is eenvoudig te installeren, configureren en beheren dankzij het ontwerp en gebruik van plug-and-play hardware met eenvoudige configuratie op locatie.

Hoe het allemaal in de praktijk werkt wordt op 27 november uitgebreid uit de doeken gedaan tijdens het interactieve webinar.

Gedeeld

Geef een antwoord