Introductie in geïntegreerde toegangscontrole

Op donderdag 28 mei organiseert de ASSA ABLOY Academy tussen 10.00u en 11.00u een webinar waarin de specialisten de innovatieve mogelijkheden laten zien van de draadloze toegangscontrole met Aperio. Onder andere de integratie in andere systemen komt uitgebreid aan bod.

Voor wie graag de kennis met betrekking tot toegangscontrole wil bijspijkeren en wil weten hoe gebouwen nog slimmer, veiliger én efficiënter beheersbaar zijn te maken, organiseert ASSA ABLOY Academy dit seminar. Uitgelegd wordt hoe de producten eenvoudig te integreren zijn in bestaande systemen voor toegangscontrole, gebouwbeheer, securitymanagement en meer. Tevens wordt een uniek kijkje achter de schermen bij ASSA ABLOY gegeven, evenals uitleg over de draadloze sloten van Aperio. Met behulp van video’s worden deelnemers meegenomen in de wereld van ASSA ABLOY. De verschillende polls zorgen ervoor dat de aandacht erbij blijft en er wordt tevens voor de nodige interactie gezorgd. Wie tussendoor vragen heeft kan deze makkelijk en snel aan de experts stellen met behulp van de live chat.
Het belooft volgens ASSA ABLOY gegarandeerd een leerzaam webinar te worden dat met name interessant is voor iedereen die met ‘smart buildings’ werkt; van adviseurs tot eindgebruikers en van system integrators tot architecten. Aanmelden kan via deze link.

Gedeeld

Geef een reactie