Jaarcongres Evenementenveiligheid 2020

Op donderdag 19 november 2020 organiseert Event Safety Institute in samenwerking met Gemeente.nu het Jaarcongres Evenementenveiligheid in het Cultuurgebouw in Hoofddorp. Dit congres richt zich op vergunningverleners, medewerkers veiligheidsregio, hulpverleners en event professionals.

2020 zou een jaar worden van veel grote evenementen. Door de coronacrisis liep dit totaal anders. Tijdens het jaarcongres wordt ingegaan op de verwachting van alle betrokken partijen over evenementen na de ervaringen van dit jaar. Tevens wordt gekeken naar de andere uitdagingen die er (nog altijd) zijn rondom het thema evenementenveiligheid. Een van de thema’s is hoe we kunnen omgaan met de grenzen van de hulpverleners en de groeiende vraag van de evenementenmarkt voor meer festivals. Aan dit debat neemt onder meer Frank Paauw, Politiechef van Amsterdam, deel.

Gezien de coronacrisis is men zich ervan bewust dat het jaarcongres met gepaste maatregelen gaat worden georganiseerd. Daarom wordt in het Cultuurgebouw een capaciteitenanalyse op basis van de 1,5 meter richtlijn uitgevoerd. Het Cultuurgebouw wordt daarmee direct ‘coronaproof’! Er komt een breed pallet workshops aan, verzorgd door deskundigen.

Meer informatie is te vinden op de website.

Gedeeld

Geef een reactie