Kennisevent: De efficiënte beveiligingsorganisatie

Op dinsdag 5 november is het evenement ‘De Efficiënte Beveiligingsorganisatie’. Een dag waarop SequriX bedrijven en partners uit de beveiligingsbranche uitnodigt voor een dag vol inspiratie. Door invulling van thema’s als partnership en informatiegestuurd beveiligen, wordt het een dag vol inspiratie, interactie en kennisdeling.

De dag is zeker ook bedoeld voor bedrijven die SequriX nog niet gebruiken. Ook voor hen bieden de sessies goede ideeën om de bedrijfsvoering te verbeteren. Wie de software vervolgens eens wil uitproberen, kan dat twee maanden doen, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn.
Efficiënter werken staat hoog op het verlanglijstje van veel bedrijven. Maar bereik je dat? Keynote spreker Walter Vermeer legt uit hoe een partnership optimaal is in te zetten om efficiënter en sneller resultaten te behalen. Samen bereiken we immers meer dan alleen! Daarnaast krijgen deelnemers inzicht in de roadmap van SequriX en introduceert het bedrijf haar nieuwe SequriX HUB. Voor de dag wordt afgesloten met een borrel & bite, krijgen deelnemers een rondleiding door het indrukwekkende museum van Beeld & Geluid in Hilversum.

SecuriX verwelkomt iedereen graag op dinsdag 5 november. Het programma en de (gratis) aanmeldpagina staan op de website.

Gedeeld

Geef een reactie