‘KIEK UUT! voor ondermijnende criminaliteit’

Op woensdag 9 oktober organiseren Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) het congres ‘KIEK UUT! voor ondermijnende criminaliteit’.

‘KIEK UUT’ is dé uitspraak die in Oost-Nederland gebruikt wordt in de strijd tegen ondermijnende criminaliteit. Want om het buitengebied veilig en bewoonbaar te houden, is het belangrijk dat iedereen oplet en alert is. Maar ook dat publieke en private partijen goed samenwerken. Hoe Oost-Nederland dat aanpakt is te ontdekken op woensdag 9 oktober tussen 10.00 en 14.30 uur op het congres ‘KIEK UUT! voor ondermijnende criminaliteit’.

Programma
De locatie van het congres is de Burgerzaal van Zutphen (Lange Hofstraat 4). Een prachtige plek die eerder dienstdeed als vleeshuis, rechtbank gevangenis en boterhal. Na een openingswoord van burgemeester Annemieke Vermeulen van de gemeente Zutphen, neemt keynote speaker Hans Martijn Ostendorp het stokje over. Hij verruilde het burgemeesterschap van de gemeente Bunnik voor de functie van algemeen directeur Betaald Voetbal bij voetbalclub De Graafschap. Als geen ander weet hij hoe je partijen met elkaar verbindt en publiek-private samenwerking tot stand brengt.
Ook is er voldoende gelegenheid om te netwerken tijdens de lunch en is er een bezoek te brengen aan de ondermijningscontainer van Bureau Drugszaken. Hier is te ontdekken wat er eigenlijk allemaal nodig is voor de productie van hennep, xtc en andere drugs.

Kijk voor meer informatie op de website.

Gedeeld

Geef een reactie