Leren van de coronacrisis

Op 8 december wordt tijdens een seminar een nieuw boek gepresenteerd met als titel: ‘Leren van Corona; inspirerende inzichten vanuit de praktijk’. De verschillende auteurs zullen tijdens het seminar een toelichting geven op hun hoofdstuk en met het aanwezige publiek in debat gaan.

Het seminar wordt hybride georganiseerd (zowel fysieke als online deelname is mogelijk). Het fysieke deel vindt plaats in Hotel Restaurant Oud London, Woudenbergseweg 52, 3707 HX te Zeist. De organisatie van het seminar is in handen van SVDC, adviesbureau in crisisbeheersing en integrale veiligheid.
De bijeenkomst staat open voor bestuurders en beleidsmedewerkers en zij die crisisbeheersing in portefeuille hebben binnen het openbaar bestuur, de operationele diensten, maatschappelijke instellingen, het bedrijfsleven en/of kenniscentra. Ook anderen die geïnteresseerd zijn in dit onderwerp zijn van harte uitgenodigd deel te nemen.
Alle (fysieke) deelnemers ontvangen bij binnenkomst een gratis exemplaar van het boek ‘Leren van Corona’.
De kosten voor fysieke deelname bedragen € 185 p.p. excl. btw. Voor studenten is een gereduceerd tarief van toepassing. De kosten voor het online volgen van het seminar bedragen € 95 exclusief btw p.p.

Inschrijven kan via deze link.

Gedeeld

Geef een antwoord