Live webinar over de nieuwste kunstmatige intelligentie

Op 8 december introduceert Vaibs het Artificial Intelligence VAIDIO-platform, waarmee beveiliging en toegangsbeheer proactief zijn te automatiseren. Doelgroep zijn installateurs en integrators die willen ervaren hoe kunstmatige intelligentie optimaal is in te zetten.

Het VAIDIO-platform biedt een breed pakket aan mogelijkheden. Voorbeelden zijn indringers- en risicodetectie, brand-, rook- en hittedetectie, detectie van verdacht gedrag en achtergebleven voorwerpen, kenteken- en gezichtsherkenning en het traceren van personen, voertuigen en objecten. Ook herkenning van het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen is mogelijk.
Detectie van kentekens, personen, verdacht gedrag, geweld, rondhangen op gevoelige gebieden, geblokkeerde (nood)uitgangen en andere vormen van herkenning als gezicht, kenteken, persoon, vorm, kleur kleding, gevaar, rook, lekkage, gebruik mobiele apparatuur, diefstal e.d. is hiermee nu eenvoudig mogelijk, waardoor een nieuwe vorm van beveiliging en toegangsbeheer ontstaat.

Forensisch onderzoek
Daarnaast kan de gebruiker volgens Vaibs ongeëvenaard zoeken in de aanwezige beelddata. In de beveiliging en het toegangsbeheer wordt tot op heden veel met passieve camerasystemen gewerkt. Wanneer een bepaalde situatie zich heeft voorgedaan moeten alle camerabeelden handmatig doorgenomen worden om te kijken wat er bij deze situatie is gebeurd. Dat is een enorm tijdrovende klus. Behalve dat dit veel handmatig werk is, is het ook nog reactief en heeft achteraf ingrijpen nauwelijks nog effect omdat er zoveel tijd verloren gaat. Dit gaat aanzienlijk beter met het Artificial Intelligence VAIDIO-platform, dat juist in staat is om de beveiliging en het toegangsbeheer proactief te automatiseren. Live-meldingen op basis van diverse soorten alerts: geluidsignalen, e-mails, sms-berichten of integratie met andere soft- en hardware systemen behoren tot de standaard mogelijkheden. Het VAIDIO-Platform is compleet te integreren met bestaande IP-camera-oplossingen, waardoor deze techniek laagdrempelig toe te passen is.

Tijdens het interactieve webinar laten Henk-Jan Hop en Kasper van Kekem zien hoe deze revolutionaire AI-techniek op een praktische manier concreet toepasbaar is en wat het nu echt kan betekenen. Uiteraard is er voldoende ruimte om tijdens het webinar live vragen te stellen. Het webinar duurt 45 minuten.

Inschrijven kan via deze link.

Gedeeld

Geef een antwoord