Lobeco Stadium Experience

Lobeco nodigt relaties uit voor de Stadium Experience, die Den Haag, Alkmaar, Zwolle en Tilburg aandoet. Deze kunnen nieuwe kansen en producten ontdekken die helpen hun business verder te ontwikkelen en die inspiratie geven voor de toekomst.

Een experience vol prominente sprekers, korte en vrije productsessies, voldoende netwerktijd en natuurlijk wordt er aan de inwendige mens op culinair niveau, gedacht. Dat is wat Lobeco belooft met de Stadium Experience, die eind mei van start gaat.
In de pauze kan een indrukwekkende rondleiding worden gevolgd door het stadion, waardoor men een kijkje kan nemen achter de schermen en de sfeer kan voelen van het stadion!
De aftrap van de Stadium Experience is om 12.00 uur en eindigt om 17:00 uur.

Waar:
Dinsdag 30 mei                 – Kyocero Stadion te Den Haag
Woensdag 31 mei           – AFAS Stadion te Alkmaar
Donderdag 1 juni             – IJsseldelta Stadion te Zwolle
Dinsdag 6 juni                   – Koning Willem II Stadion te Tilburg

De selectie:

1. TIANDY – IP Video for Professionals
De grootste IP Video fabrikant van China levert nu een compleet portfolio in de Benelux van 4K / 360 graden camera’s tot laser gestuurde speeddomes en een volledige range aan 4K NVR ’s, alles compleet met H265, Onvif compatibel en in nieuw- en eigentijds design. De strategie maakt het verschil binnen een zeer overzichtelijk productengamma met hoge kwaliteit en perfecte software. Slimme en mooie apps bieden alle mogelijkheden van bedienen tot programmeren en terugkijken van beelden.

2. TELETEK – The Ultimate Fire Detection
Nieuwe range brandmeldproducten voor de installateur die alles zelf wil doen. Nu de brandmarkt verandert, is het van groot belang tijdig op de hoogte te zijn van nieuwe modellen en wetgeving. Deze nieuwe lijn commerciële brandmeldcentrales voldoet aan de laatste normeringen en is zeer installatie vriendelijk. Kortom iedereen kan nu instappen in de nieuwe brandmarkt. Alles is voorzien in deze nieuwe lijn van slimme conventionele centrales tot geavanceerde melderlussen.

3. XGen/ZeroWIre/Ultrasync – Total Solution Cloud platform
De nieuwe lijn inbraakproducten die beheerd worden via de UltraSync cloud nadert zijn voltooiing. Ervaar het nieuwe verdienmodel en zie de voordelen van doormelding via UltaSync. Al uw klanten in een Cloud, altijd en overal bewaakt en bereikbaar. UltraSync is de ultieme vorm van Cloud monitoring, waarmee alle bestaande en nieuwe panelen van Lobeco kunnen worden verbonden. Van particulier tot grote projecten xGen en ZeroWire brengen u verder in de Cloud!

4. CYBER SECURITY – Kom alles te weten over Cyber Security. Van detect tot control.
Spreker: Rickey Gevers
Wellicht onderbelicht en zeker onderschat!! Ieder persoon of organisatie kan nu of in de toekomst te maken krijgen met Cybercriminaliteit. Backdoors, pentesters, phishing, DDoS attacks en malware spelen een steeds belangrijkere rol in uw Fire & Security wereld. Hoe gaat u om met Big data? Bent u ervan overtuigd dat u weet hoe het zit? Heeft u enig idee hoe snel een hacker een wachtwoord heeft gekraakt en welke digitale informatie hij steelt? Kent u uw verantwoordelijkheden en weet u hoe de wetgeving er uit gaat zien? Rickey Gevers, de bekende Cyber Security Specialist van Redsocks, vertelt u aan de hand van praktijkvoorbeelden over de vormen van Cybercrime.

5. ANALYTICS – Intelligentie voor het vinden van informatie in big video data
Spreker: John Houtman
De nieuwste trend in IP video zijn analytics. Trends en algoritmes die zorgen dat u snel de juiste beelden in informatie terug vindt in de big data, waar uw opslag plaats vindt. Camera’s houden we niet meer voor de gek met een petje of vermomming. Personen worden inmiddels herkend aan de hand van specifieke houdingen, gedrag en afmetingen. Kortom wij weten wie u zoekt en helpen u te vinden waar die zich bevindt! Appearance search is de toekomst. Laat u verrassen door de specialisten van Avigilon op dit gebied.

6. REMOTE SERVICES – Kostenbesparend onderhoud, beheren en configureren
Spreker: Eelco Stembord
Dienstverlening op afstand bestaat al een paar jaar. De combinatie brand en regelgeving zijn hierbij leidende factoren. Wij laten u zien hoe hiermee slim om te gaan en in te spelen op remote onderhoud in de toekomst. Onderhoud aan brandmeldinstallaties is een service die steeds meer op afstand kan worden uitgevoerd. Slimmer en sneller, waardoor kosten en contracten beter beheersbaar zijn. Goede propositie en een interessante en toegevoegde dienstverlening, zorgen voor een uitstekende klantrelatie naar uw opdrachtgevers. Eelco Stembord van Siemens vertelt u er alles over.

Gratis inschrijven kan op: www.lobeco.nl/stadiumexperience

Gedeeld

Geef een reactie