Lobeco-webinar over Cerberus FIT brandmeldcentrale

Op 10 februari organiseert Lobeco in samenwerking met Siemens het Cerberus FIT introductiewebinar met daarin alles over de Cerberus FIT brandmeldcentrale, die ontworpen is voor kleine tot middelgrote gebouwen.

Met de Cerberus FIT 2.0 van Siemens levert Lobeco een brandbeveiligingscentrale die qua prijs en functionaliteit geschikt is voor toepassing in kleine en middelgrote gebouwen. Deze stand-alone brandmeldcentrales worden onder meer toegepast in scholen, bedrijfsgebouwen, winkels, kleinschalige zorginstellingen en hotels. Ze zijn leverbaar met één of twee lussen. Men kan er tot 252 brandmelders op aansluiten.

Laagdrempelig
De nieuwe centrale en veldcomponenten zijn volgens Lobeco snel een eenvoudig in bedrijf te nemen. Installateurs die ervaring hebben met brandmeldtechniek kunnen met een korte training direct aan de slag: men realiseert een storingsvrije melderlus, sluit deze aan op de centrale, leest de melderlus met autoconfiguratie in en de brandmeldcentrale is in bedrijf. Alleen klant-specifieke zaken zoals ruimteteksten en sturingen moeten door de inbedrijfsteller worden ingevoerd. Ook dit is eenvoudig uit te voeren met de web-based online of offline software.

Inschrijven voor het webinar kan via deze link.

Deel dit artikel via: