Lobeco-webinar over Siemens Cerberus PACE

Op vrijdag 10 september van 09:00 tot 10:00 uur verzorgt Lobeco in samenwerking met Siemens het Cerberus PACE-webinar wat volledig in het teken staat van de nieuwe Cerberus PACE Compact en modulair series.

In een wereld vol lawaai wil je helder en duidelijk gehoord worden. Daarom beschermt Cerberus PACE zelfs in akoestisch uitdagende omgevingen wat belangrijk is. Het zorgt ervoor dat een gesproken ontruimingsalarmering iedereen bereikt om zo, in geval van nood, een snelle en soepele ontruiming te garanderen. In het dagelijks gebruik kan Cerberus PACE als een omroepinstallatie fungeren, met of zonder muziek maar altijd in professionele audio kwaliteit, om zo een comfortabele sfeer te creëren.

Compact en Modulair
Van compact en eenvoudig, tot groot en uitdagende toepassingen: Cerberus PACE Compact en Modulair creëren ontruiming- en omroepoplossingen voor elke soort toepassing. Beide systemen kunnen worden ingezet voor dagelijks gebruik, zoals het afspelen van achtergrondmuziek en het omroepen van bezoekers, maar vooral voor ontruiming met gesproken woord in geval van nood. Zowel Cerberus Compact als Modulair is volledig compatibel met elkaar en flexibel, zodat de omroep- en ontruimingsinstallatie mee kan groeien met de behoeften.

Inschrijven kan via deze link.

Gedeeld

Geef een antwoord